• Lotte Wullems

De 3 meest trendy interieurkleuren van 2021Ben je benieuwd welke interieurkleuren er komend jaar in onze woonkamer gaan pronken? Ik vertel jou wat de interieurtrends van 2021 zijn!


Wat mij betreft is er altijd wel een reden om je interieur een andere look te geven - dus wat dacht je van een fris begin van het nieuwe jaar? Geef de muur achter je bank een kleur of laat een van de volgende trendkleuren subtiel terugkomen in accessoires.Warme bruintinten

Van karamel tot lichtbruin en van beige tot mokka. Bruin klinkt ouderwets, maar is juist hot & happening. Niets voor niets riep Flexa 'Brave Ground' (zie foto) uit tot kleur van het jaar 2021 en ook KARWEI introduceerde een vergelijkbare tint als trendkleur. Om de bruintinten kunnen we dus niet heen!


Styletip: door bruin te combineren met beige, hout en andere aardse tinten creëer je een warm en rustig ton sur ton interieur.Foto: Beckers


Pastelkleuren

Wil je graag een subtiel vleugje kleur toevoegen aan je interieur, maar vind je het spannend om voor een felle kleur te kiezen? Ga dan voor pastel! Vooral lila en roze zien we in 2021 veel terug in woonaccessoires, maar ook in muurkleuren! Denk aan taupe met een magenta ondertoon of een warme, volwassen roze tint.


Styletip: is pastel te lieflijk voor jou? Combineer het dan met donkere kleuren voor een spannend contrast!

Klassiek blauw

Donkerblauw geeft je woonkamer of slaapkamer veel warmte en zorgt voor een knus gevoel. Het is de perfecte kleur als je een statement wil maken én houdt van een rustig geheel.


Styletip: combineer donkerblauw met goud voor een hotel chique uitstraling.