OVER LOTTE

Een dagdromer met een liefde voor handgemaakt keramiek, lekker eten en verre reizen. Dat ben ik, Lotte, een 29-jarige creatieveling uit het zuiden van het land. 


Het creëren van een esthetisch plaatje is wat ik het liefste doe. Voor mij zit dat in zo'n beetje alles om me heen: van een mooie zithoek tot een smaakvol gedekte tafel en van een warme kleurpalet tot het stylen van een dressoir. Ik ben een perfectionist, heb oog voor detail en vind inspiratie overal om mij heen.  Zo haal ik tijdens mijn reizen kleurencombinaties uit de natuur, een markt boordevol specerijen of de ondergaande zon.

MIJN STIJL

Een warme sfeer, rust, zachte vormen en natuurlijke materialen staan centraal in mijn ontwerpen en adviezen. Kies ik voor een sprekende of donkere kleur? Dan zorg ik ervoor dat daar een zachte tint tegenover staat; balans is belangrijk. Dit creëer je juist door verschillende vormen en structuren met elkaar te combineren. Zo kan een licht, effen behang toch spannend ogen door een subtiel patroon.

Elk interieuradvies is uniek, op maat gemaakt en vooral persoonlijk. Mijn doel is het creëren van een fijn thuis - een plek waar jij je goed voelt.

Zullen we kennismaken?

LEER MIJ KENNEN

HEEFT EEN ZWAK VOOR
Mooie borden met lekker eten, Scandinavisch design uit de jaren 50 - 70, zonsondergangen en roze pioenrozen in bloei.

ON THE WISHLIST

Mooie kunst voor aan de muur, handgemaakt keramiek en een Pastoe-kast (liefst een die ik zelf in een kringloopzaak spot voor een prikkie - dromen mag, toch?).

WOONT SAMEN MET
Vriend Ron en onze ondeugende, maar ook oh zo lieve kat Noura in een sfeervolle jaren '30 woning in Den Bosch.

Lotte wullems_Stories & Styles by Lotte.png
Interieurstylist

MOOISTE REISHERINNERING
Zien hoe het lava danst in de sterrenhemel, schuilend in ons tentje op de top van vulkaan Acatenango (Guatemala).

DAAGT ZICHZELF GRAAG UIT DOOR
Het volgen van een yogales, de creatieve lat telkens hoger te leggen en elke week een nieuw recept uit te proberen.

GROOTSTE WOONZONDEN
Ik heb een enorme servies-tic, vind altijd wel weer een plekje voor een nieuw vaasje en heb ooit een cactus dood laten gaan.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Instagram_Lotte Wullems