KLEURADVIES

Kleur heeft een magische werking in huis, zelfs de meest subtiele tint. Zo kan een zachte zandkleur zorgen voor warmte en eenheid, terwijl een donkerblauwe kleur je zithoek een stuk knusser maakt. Een kleurvlak voegt speelsheid toe en er zijn zelfs manieren om een ruimte groter te laten lijken.

Benieuwd welk kleurenpalet bij jou past? Ik laat je zien wat kleur met jouw interieur doet, hoe je sfeervolle combinaties maakt en welke materialen hierbij passen.

✔ Basis voor een sfeervol interieur

✔Kleurenpalet met hoofd-, bij- en accentkleuren

✔ Leer kleuren combineren

✔ Ontvang jouw persoonlijke stalenbox

Kleuradvies-stories & styles by Lotte.jp
inspiratie en advies aan huis

KLEURADVIES

Welke kleuren en materialen passen bij jouw interieur? Ik laat je de mooiste combinaties zien en stel een persoonlijk kleurenpalet voor je samen.

1. VOORBEREIDING

Ik vraag je van te voren een vragenlijst in te vullen zodat ik meer leer over jouw wensen en stijl.

2. KLEURADVIES AAN HUIS

Ik kom bij je thuis langs en samen bekijken we de ruimte. Hoe valt het licht? Welke hoek mist sfeer? (duur: circa 1,5 uur)

3. KLEUREN EN MATERIALEN

Aan de hand van stalen laat ik verschillende kleuren en materialen zien. We kunnen direct testen wat een kleur met de ruimte doet en welke sfeer je hiermee creëert.

4. TIPS EN INSPIRATIE

Ik leer je hoe je kleur toepast in je interieur en welke combinaties goed werken. Je ontvangt bovendien toegang tot jouw persoonlijke Pinterest bord boordevol inspiratie.

5. STALENBOX

Na ons gesprek ontvang je een stalenbox met daarin passende kleur- en materiaalstalen én een digitaal overzicht van het advies en alle tips. Zo kun je thuis alles nog een rustig nalezen en de kleuren in het echt bekijken.

Ontdek wat kleur met jouw interieur kan doen
en boek een advies bij jou thuis


vanaf €230

(Gebaseerd op een woonkamer + (leef)keuken)

 

 

 

 

 

 

 

*inclusief btw en exclusief reiskosten (30 cent per km vanaf Den Bosch)