INTERIEURADVIES

Heb je hulp nodig met de indeling van je interieur, vind je zó veel leuk dat je niet kan kiezen of duizelen de kleurstalen in de bouwmarkt voor je ogen?

Laat mij jou helpen de rust, warmte en eenheid terug te brengen in je interieur. Niets is immers zo belangrijk als een fijn thuis!

 

Geef alles uit handen en kies voor een compleet interieurplan of boek een kleuradvies aan huis en ga direct aan de slag met de verfkwast.

MAAK JE KEUZE

 
 
 
Interieuradvies_storiesandstyles.jpg

INTERIEURADVIES

Ben je net verhuisd of voelt het alsof je interieur niet (meer) bij je past? Laat mij je helpen met een interieuradvies op maat. Ik kijk naar de juiste indeling, maak een moodboard en een kleurplan en vertel welke verlichting en meubels hierbij passen.

Meer weten? Boek nu een (online) intake.

kleuradvies_stories & styles by Lott

KLEURADVIES

Wil je meer eenheid in huis? Weet je niet welke kleur je de muur achter je bank wil geven of vind je het lastig om combinaties te maken?

 

Een kleurplan geeft jou houvast en zorgt voor balans in je interieur. Zo werk ik met hoofd-, bij- en accentkleuren. 

interieurstyling_storiesandstyles.jpg

KLEUR & STYLING

Zo creëer je een warm geheel! Ik help je jouw interieur sfeervol en persoonlijk te maken door het toevoegen van de juiste kleuren, materialen én accessoires.

Met jouw persoonlijke shoplist kun je direct aan de slag! Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de beste items voor jouw interieur.

WELK INTERIEURADVIES PAST BIJ MIJ?

Heb je een vraag over mijn aanbod, twijfel je over je keuze voor een advies of wil je meer weten over mijn werkwijze? Ik help je graag verder en kan ook een pakket op maat voor je samenstellen.

Boek een gratis telefonisch intakegesprek en ontdek of wij een match zijn!